Bili smo na studijskom putovanju u fabriku Silhouette naočara u Austriji

Sihouette naocare Crna Gora

Naši zaposleni, Milica i Nebojša, su boravili u Austriji, na obuci organizovanoj od strane jednog od najpoznatijih i najboljih brendova naočara na svijetu, Silhouette. Obuka se održala u Lincu u fabrici Silhouette naočara, i trajala je od 29.10.2019. do 31.10.2019.

Tokom obuke, naši zaposleni su se mogli upoznati detaljnije sa procesom proizvodnje dioptijskih i sunčanih naočara ovoga brenda, kao i steći nove vještine potrebne za kvalitetniju ugradnju stakala i servis Silhouette naočara.

Ovom prilikom, Silhouette je takođe predstavio novu kolekciju dioptrijskih i sunčanih naočara za 2020. godinu, koja prati najnovije optičke trendove na svijetu.

Nova kolekcija Silhouette naočara, koju smo imali priliku da vidimo, prenosi plemenitost, lakoću, delikatnost, izražajnost, kreativnost i bezvremenski stil za sve one koji se žele razlikovati tražeći maksimalnu ekskluzivnost.

Silhouette dioptrijske naocare Crna Gora

Silhuette Brend

"Savršenstvo se postiže, ne kada se još nešto može dodati, već kada se ništa više ne može oduzeti." Antoine de Saint-Exupery

Silhouette naočare su jedinstvene naočare na svijetu, i postoje još od davne 1964. godine. Silhouette je danas vodeći brend naočara. Pod ovim imenom proizvode se najlakše naočare na svijetu, sa ljubavlju i ručnom izradom, koristeći najbolje materijale i posljednju tehnologiju. Proizvode se u Austriji i izvoze širom svijeta.

Silhouette nudi neprikosnovenu udobnost naočara, antialergijske materijale i luksuznu završnu obradu. Rađene su od posebnih plemenitih materijala kao što su titanijum, SPX, pozlata, ligura bakra i često su ukrašene Swarovski kristalima i zlatom. Težina okvira (bez stakla) varira od 1,8 grama do nekoliko grama.

Silhouette naočare ne opterećuju nos i ne stežu iza ušiju. Okviri su često savitljivi i uvijek savršeno pristaju. Iako se jedva osjećaju na licu, izuzetno su izdržljive. Lakoća sa kojom se nose je njihova suština.

Primjera radi, pojedine naočare iz posljednje kolekcije su teške samo 1,8 grama (bez stakala), izrađene su od specijalnog japanskog titanijuma i pružaju maksimalan komfor i maksimalnu sigurnost. Svi oblici stakala se mogu oblikovati po želji, proširivati ili sužavati, povećavati ili smanjivati. Nudimo vam i slobodno kreiranje oblika stakla. Naočare dolaze sa garancijom od 3 godine.

Svojom lakoćom i minimalističkim dizajnom, Silhouette je napravio revoluciju na tržištu. Zvanično se koristi u NASA misijama, koriste ih članovi Bečke Filharmonije i mnoga poznata imena iz svijeta biiznisa, politike i zabave.


Napiši komentar

Komentari moraju biti odobreni prije objavljivanja.