Dostava i reklamacije

Informacije o dostavi

Dostava na teritoriji Crne Gore

Dostava se vrši na cijeloj teritoriji Crne Gore i besplatna je za sve naočare u online prodavnici. Standardna pošiljka stiže za 1–3 dana od dana narudžbe u toku radne nedjelje. Subotom i nedjeljom se pošiljke ne isporučuju.

  • Naši kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima od 8:00 do 16:00 sati.
  • Molimo vas da u tom periodu obezbijedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.
  • Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja.
  • Ukoliko primijetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite.
  • Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata.
  • Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke.
  • Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

Dostava na teritoriji Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Albanije

Dostava na teritoriji Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Albanije se dodatno plaća u zavisnosti od kurira kojim šaljemo pošiljku.

Reklamacije

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju naše artikle ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate. Spremni smo i sposobni da riješimo svaku situaciju.

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo vas da u prisustvu kurira provjerite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocjepani dijelovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo vas da nas pozovite telefonom na fiksni 020 640 553 ili mobilni 069 080 408 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon i detalji pošiljke) na adresu jovovicb@t-com.me i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavijestićemo vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo vas da nas, najkasnije u roku od 24 časa od trenutka prijema pošiljke, pozovite telefonom na fiksni 020 640 553 ili mobilni 069 080 408, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon i detalji pošiljke) na adresu jovovicb@t-com.me i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku obavjestićemo vas o daljem postupanju.

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo vas da postupite na način definisan pravilnikom o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice, koji zajedno sa obrascem zahtjeva za reklamaciju, treba da pošaljete na adresu jovovicb@t-com.me.

Povraćaj robe

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije oštećen ili pogrešan artikal. Artikle šaljete pažljivo upakovane sa naglašenim brojem pošiljke na:

Optika Jovović 1 
27. marta br. 63, Zabjelo
81000 Podgorica
Crna Gora