O nama

Od 1997.

Već 20 godina se trudimo da pružimo najbolju uslugu na teritoriji Crne Gore, i izaberemo za vas najbolje i najkvalitetnije optičke proizvode na tržištu. Ponosni smo na postignute rezultate u našoj djelatnosti i motivisani izazovima budućnosti.’
— Optika Dr Jovović

Sve je počelo kada..

Sredinom devedesetih, doktor Miodrag Jovović, jedan od najbolih oftalmologa na području bivše Jugoslavije, prepoznao je da Crna Gora treba kvalitetnu uslugu u sferi oftalmologije. Sada već daleke, 1997. godine su počele sa radom ordinacija Dr Jovović kao i optika. 

Od samog početka, trudili smo se da uspostavimo standarde u domenu pregleda i ponude optičkih sredstava. 

Osnovna djelatnost optike Jovović podrazumijeva pružanje širokog dijapazona optičarskih usluga i obavljanje prometa dioptrijskih okvira i stakala. Poslujemo sa renomiranim dobavljačima i sa pažnjom pratimo posljednje modne i tehnološke trendove.

U našoj ponudi uvijek imamo najnovije kolekcije dioptrijskih okvira i sunčanih naočara eminentnih brendova, prepoznatih kao garancija kvaliteta. Stakla koja se ugrađuju su proizvedena i ugrađuju se po automatizovanim tehnološkim procesima i zadovoljavaju najviše evropske standarde. Veliki broj različitih vrsta zaštitnih slojeva koji se mogu nanijeti na stakla, takođe, prate najnovije trendove.

U zavisnosti od odabranog artikla u našim prodajnim mjestima, dobija se garancija na kupljeni prizvod u trajanju i do tri godine. Uz zadovoljenje određenih uslova, u optici Jovović je moguće obaviti kupovinu i do deset mjesečnih rata.

Posebnu pažnju poklanjamo edukaciji zaposlenih, pa oni redovno učestvuju u seminarima, obukama i tematskim sajmova u regionu i šire.

Dimenziju društveno odgovornog poslovanja pokazujemo kroz razne vrste sponzorstava i pomoći mladima, sportu i kroz učešće u humanitarnim akcijama.  

 

Zakazivanje pregleda ordinacija Jovovic

Nudimo vam mogućnost online zakazivanja pregleda, na vama je samo da popunite upitnik i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku. Očekujte naš odgovor preko mail-a, ili ćemo vas pozvati telefonom!