Carolina Herrera naočare: Must-have modni dodatak za svaku elegantnu ženu

Ako ste moderna žena čiji izgled opisuje ležernu eleganciju, onda su naočare Karolina Herera za vas. Pa kako je nastao ovaj kultni brend?

 

Počeci Karolina Herera brenda

Rođena i odrasla u Venecueli, modna dizajnerka Karolina Herera je rano prepoznata po svom ličnom osjećaju za lijepim. Svaki dizajn odiše ženstvenošću i elegencijom još od samog početka ove modne kuće.

Legendarna urednica Vogue-a, Dajana Vriland (eng. Diana Vreeland), pozvala je Hereru da pokaže svoju prvu kolekciju u Njujorku i ubrzo je Karolina Herera postala jedan od najtraženijih dizajnera. Nastavila je da dizajnira haljine za nekoliko američkih prvih dama, između ostalih i za Mišel Obamu (eng. Michelle Obama).

Od kolekcija za vjenčanje i parfema, Herera je unapređivala svoj brend, pa svoj vodeći butik na Medison aveniji u Njujorku otvara 2000. godine. 

  1. godine predstavila je svoju kolekciju naočara i iako se kao dizajnerica povukla 2018, suština stila Karoline Herera se nastavlja pod kreativnim rukovodstvom Vesa Gordona (eng. Wes Gordon).

Kolekcija naočara Karolina Herera nastavlja da inspiriše i žene i muškarce da se osjećaju samouvjereno u svojoj estetici. Više su nego elegantne, one su takođe i razigrane, zahvaljujući upečatljivim kombinacijama boja i smjelim dizajnom. Savremeni stilovi za muškarce i žene oslikavaju s jedne strane ženstvenost a sa druge muževnost.

Njena najnovija kolekcija dioptrijskih naočara spaja vintage (retro) sa modernim, oversized staklima i prugama, po kojima je Karolina Herera poznata. Dioptrijske naočare nude kosmopolitski, bezbrižan izgled sa bezvremenskom notom. 

U ovoj eklektičnoj kolekciji nema nedostatka različitih oblika, linija i boja, tako da ćete sigurno pronaći pravi spoj za svoje raspoloženje, izgled i karakter.

Evo dioptrijskih modela koje možete naći u našim optikama:


Napiši komentar

Komentari moraju biti odobreni prije objavljivanja.