Dnevna sočiva za astigmatizam i prezbiopiju

Dnevna sočiva za astimatizam

Jedna od najčešćih mana oka je astigmatizam, tj. nejasnost slike uzrokovane nepravilnim oblikom rožnjače. Pročitajte više o astigmatizmu ovdje.

Dailies Aqua Comfort PLUS® Toric su jednodnevna kontaktna sočiva sa trostrukim vlaženjem koje se aktivira treptanjem za osvježavajući komfor cijelog dana.

Dailies Aqua Comfort PLUS®  Toric se preporučuje svim astigmatičnim pacijentima a naročito mladim i/ili aktivnim ljudima.

Posebno pogodna za nošenje tokom sporta, putovanja, izleta, godišnjih odmora. Dailies Aqua Comfort PLUS® sočiva nosi većina sportista sa astigmatizmom na svijetu!

Dailies Toric sočiva su izrađena od najkvalitetnijih materijala koji omogućavaju dugotrajnu udobnost i stabilnu poziciju tokom cijelog dana. U poređenju sa cilindričnim naočarima, prednost toričnih sočiva je da pruža veće vidno polje.

Bez muke oko održavanja sočiva: ujutro se postavljaju a uveče bacaju.

Pakovanje sadrži 30 sočiva.

Dnevna sočiva za presbiopiju

Presbiopija je jedno od najčešćih očnih stanja koje pogađa ljude nakon 40-e godine. Osoba sa presbiopijom vidi zamagljeno, naročito kada čita na blizu. Važno je da napomenemo da ovo nije bolest, vec stanje. Pročitajte vise ovdje.

U našoj optici i ordinaciji možete naručiti jednodnevna kontaktna sočiva za korekciju presbiopije - DAILIES® AquaComfort PLUS® MULTIFOCAL sočiva. Kada primijetite da su vam ruke okraćale i ne vidite dobro na blizinu, ova sočiva će vam omogućiti da vidite odlično. Vid će vam biti jasan i na blizinu i na srednju udaljenost i na daljinu, bez ograničenja, pružajući vam osvježavajući komfor sa svakim treptajem i ogromnu slobodu, bez obzira šta nosi dan.

DAILIES AquaComfort Plus multifokalna kontaktna sočiva napravljena su savremenom blink-activated moisture tehnologijom koja pruža izvanredan osjećaj vlage i svježinu očima tokom cijelog dana.

DAILIES AquaComfort Plus multifokalna preporučuju se svim presbiopnim pacijentima, a naročito aktivnim osobama ili onima koji se bave sportom. Naročito su pogodna za nošenje na putovanjima, izletima, godišnjim odmorima.

Pakovanje sadrži 30 sočiva.


Napiši komentar

Komentari moraju biti odobreni prije objavljivanja.