Hally & Son ručno rađene sunčane naočare za tinejdžere

Hally & Son je brend koji prati putovanje gospodina Hallia, zanatlije koji je poznavao tajne umjetnosti stvaranja naočara i našao se u italijanskom modnom krugu da bi živio svoj san i savladao tehnike izrade izvrsnih i vanvremenskih naočara edukujući sljedeće generacije.

Hally & Son je brend koji je stvoren sa željom da primijeni ekspertizu stečenu dugogodišnjim iskustvom u italijanskim radionicama od 1959. godine i nudi kolekciju koja je inspirisana drugom erom, sa prepoznatljivim, retro i savremenim stilom.

Hally & Son nudi besprekoran kvalitet, u izradi svojih naočara koristi napredne tehnologije i fokusira se na detalje. Kolekcija sunčanih i dioptrijskih naočara sastoji se uglavnom od unisex modela, proizvedenih od visokokvalitetnih i dragocjenih materijala, kao što su titanijum, koža, acetat, metal, rogovi bizona.

Sve naočare su ručno rađene.

Dizajn sunčanih naočara i optičkih ramova prati klasični stil, pa možete naći avijatorke, cat-eye i zaobljene retro oblike, dok glavnu karakteristiku brenda predstavljaju oble linije svakog modela naočara.

Hally & Son je sofisticirani i alternativni brend, a naočare su vanvremenske i elegantne sa prepoznatljivim savremenim retro stilom.

Posjetite nas u Njegoševoj 16 da vidite aktuelne modele! 


Napiši komentar

Komentari moraju biti odobreni prije objavljivanja.