Kontaktna sočiva u boji u optici Jovović

Kontaktna sočiva u boji omogućavaju promjenu prirodne boje očiju. Popularnost kontaktnih sočiva u boji je stalno u porastu, posebno zbog velikog broja boja i efekata koje možete izabrati. Kod nas možete naći sočiva u boji koja su udobna za nošenje i najbolje odgovaraju vašoj ličnosti i željenom izgledu.

sociva u boji cna gora narucivanje

Ako želite da vaša boja očiju odražava i vaše raspoloženje, želite promjenu boje za specijalnu priliku ili samo želite da isprobate kako bi vam stajalo, možete imati prirodno lijepe oči pomoću udobnih sočiva u boji.

Kod nas možete pronaći Air Optix Colors i Bausch & Lomb kontaktna sočiva u boji. U našoj ordinaciji možete zakazati pregled za određivanje sočiva kao i isprobati sočiva u boji. Za sve informacije možete nas pozvati na 020 640 553.

Air Optics Colors

Air Optix Colors Dr Jovovic1

 

Jedina silikon hidrogel sočiva u boji. Ova sočiva propuštaju šest puta više kiseonika do rožnjače u odnosu na sočiva izrađena od hidrogel materijala. Zbog toga obezbjeđuju zdrave oči, bez crvenila i veoma komforno nošenje.

Silikon hidrogel kontaktna sočiva u boji sa najvećom propustljivošću kiseonika na svetu.

3 u 1 tehnologija boje koja sadrži:

– prelijepu zvjezdastu šaru

– primarnu boju i

– spoljašnji prsten koji naglašava oči

Dostupna u 12 boja, sa ili bez dioptrije:

Dostupne boje: Honey, Green, Blue, Grey, Brown, Pure Hazel, Gemstone Green, Brilliant Blue, Sterling Grey, Turquoise, Amethyst, True Saphire

Plazma tretman površine obezbeđuje izuzetnu otpornost na depozite i savršeno kvašenje i idealno glatku i biokompatibilnu površinu koja garantuje udobnost!

Sadrže isti, jedinstven AQUA agens za vlaženje, kao i AIR OPTIX® AQUA kontaktna sočiva

Namjena: za prirodnu promjenu boje očiju; služe za korekciju kratkovidosti ili dalekovidosti, a dostupna su i bez dioptrije; bogata paleta od devet prelijepih boja; promjena je izrazita, a oko izgleda prirodno i lijepo.
Pakovanje: tri pojedinačno upakovana sočiva (blistera) iste dioptrije.
Režim zamjene: mjesečni.
Režim nošenja: dnevni, a moguće je i do šest dana produženo (po preporuci ljekara).

Air Optix1

Air Optix2

Air Optix3

Air Optix4

Parametri

Materijal: Lotrafilcon B
Sadržaj vode: 33%
Dk/t: 138 za -3.00D
Površina: Permanentni plazma tretman
Dizajn: Spheric
Debljina: 0.08mm za -3.00D
Bazna krivina: 860
Dijametar: 14.2mm
Dostupne boje: Suptilne: Honey, Green, Blue, Grey, Brown Vibrant: Pure hasel, Gemstone green, Briliant blue, Sterling grey, Turquoise, True Saphire, Amethyst

Dostupne dioptrije:
Od +6.00D do -6.00D na svakih 0.25D
Od -6.50D do -8.00D na svakih 0.50D

Bausch & Lomb sočivabausch-lomb-soflens-natural-colors-sociva-u-boji-tromesecna

Bausch & Lomb Soflens Natural Colors su kontaktna sočiva u boji sa dioptrijom ili bez dioptrije za prirodan izgled. U ponudi je deset nevjerovatnih nijansi sa limbalnim prstenom.

SoftlensColors

Soflens Natural Colors nudi maksimalan komfor i jednostavno rukovanje. Ova sočiva su odlična za sve koji vole da eksperimentišu sa različitim izgledom. Odgovaraju različitim bojama oka, a posebno dobro odgovaraju svima koji imaju tamnu boju očiju. Sa ovim sočivima možete da naglasite prirodnu boju očiju ili je promijenite u potpunosti, u zavisnosti od boje koju izaberete.

Režim zamjene: mjesečni.


2 komentari

  • Postovana Ivana, hvala na innteresovanju! Sočiva Softlens su takođe mjesečna, kao sva gore pomenuta sočiva. Mi preporučujemo Air Optix Colors, ona su nam se pokazala kao najbolja.

    Optika Jovovic
  • Postovani,dali sociva Soflens Natural Colors ,na kutijici imaju deklaraciju da su tromesecna? Hvala

    Ivana

Napiši komentar

Komentari moraju biti odobreni prije objavljivanja.