Najbolji pokloni za praznik ljubavi

Dan zaljubljenih je vec sjutra! Ovo je dan koji ce mnogi od nas iskoristiti kako bi sasvim obican petak pretvorili u jednu prelijepu uspomenu. Nekad rezervisan samo za zaljubljene, ovaj dan sada prelazi granice i postaje dan posvecen svim ljubavima. I dok ce ga mnogi provesti u porodicnom krugu ili u opustenom druzenju sa prijateljima, mnogi parovi ce ovaj dan iskoristiti za povratak ‘old school’ romantici.

Bez obzira sa kim provodite 14.februar ove godine, mali znak paznje za vama najdrazu osobu (ili nekoliko njih) ono je sto ce ga učiniti jos posebnijim. Jer ljubav je u davanju!

Najbolji pokloni za 14. februar

Slozicete se - pokloni nisu najvazniji 14. februara, ali su oni uvijek bili dio ovoga dana. Cak iako Vam kazu da ne zele poklon, svi se potajno nadaju da ce dobiti nesto posebno – bilo da se radi o muskarcima ili zenama. Poslusajte nas savjet, i uzmite neku sitnicu, a ako zelite da bas odusevite i iznenadite vasu voljenu ili voljenog, imamo nekoliko prelijepih prijedloga za Vas. Osoba koja dobije ovakav poklon, pamtice ovaj dan zauvijek!

Koji su to pokloni sa kojima nema greske? Naravno, mi Vam predlazemo naocare. Ne samo da stite Vaše oci od stetnih UV zraka, vec predstavljaju jedan od modnih asesoara koji potpuno unaprijedjuje svaki autfit i vasa voljena osoba ce ih sigurno koristiti godinama koje slijede. Svaka zena (a i muskarac) bi se oduševili sa ovakvim poklonom. Ukoliko naocare ne odgovaraju, mozete doci da ih zamijenite!

Takodje smo Vam pripremili i Poklon Vaucere od 50 i 100  eura, pa vasa najdraza osoba moze izabrati upravo ono što ona zeli.

Vaucere pogledajte ovdje.

Ovo je nas uzi izbor naocara za nju:

1. Marc Jacobs Butterfly

2. Max Mara Hook Pink

3. Givenchy pink okrugle naočare

Najbolji pokloni za njega:

1.Persol Sartoria

 

 

 

 

 

2. Persol Terra e oceano 

 

 

 

 

3. Persol Resina e sale

 

 

Sve naočare koje smoo vam predstavili možete naći u našoj optici u centru, Njegoševa 16. Vidimo se uskoro! :)


Napiši komentar

Komentari moraju biti odobreni prije objavljivanja.