Predstavljamo Vam 3 nove nijanse Air Optix Colors sočiva u boji

 

Od sada dostupne i kod nas! 3 nove nijanse Air Optix Colors - Gemstone Collection - Turquoise, Amethist i True Saphire. Boje su dostupne sa ili bez dioptrije,zavisno od toga da li Vam je potrebna korekcija vida ili ne.

Air Optix Colors su jedina silikon hidrogel sočiva u boji. Ova sočiva propuštaju 6 puta više kiseonika do rožnjače u odnosu na sočiva izrađena od hidrogel materijala. 

 

 

Air Optix Colors obezbeđuju zdrave oči, bez crvenila i veoma komforno nošenje.

Namjena: za prirodnu promjenu boje očiju. Služe za korekciju kratkovidosti ili dalekovidosti, a dostupna su i bez dioptrije. Bogata paleta od 12 prelijepih boja. Promjena je izrazita, a oko izgleda prirodno i lijepo.
Pakovanje: 2 pojedinačno upakovana sočiva (blistera) iste dioptrije.
Režim zamjene: mjesečni.
Režim nošenja: dnevni a moguće je i do 6 dana produženo (po preporuci ljekara).

Svako sočivo je napravljeno Alconovom tehnologijom 3 u 1, koja se sastoji od tri individualna prstena boje, od sjajnije svijetle boje do tamnije boje koja definiše samo sočivo i kreira živopisnu sijenku koja će vam dati prirodan izgled.

Bilo da želite da sočivima u boji napravite suptilnu promenu u dnevnom izgledu ili da privučete pažnju na žurci ili događaju, kontaktna sočiva Air Optix Colours su pravi izbor za Vas!


Napiši komentar

Komentari moraju biti odobreni prije objavljivanja.