Novo - Azzaro u optikama Jovović

Azzaro Paris je jedan od najpoznatijih brendova Mediterana sa svojim glamurom i sofisticiranošću. Azzaro je internacionalni 'lifestyle' brend sa ‘pret-a-porter’ kolekcijama, modnim dodacima i parfemima.

Azzaro brend je poznat po svojim modnim kolekcijama i parfemima već više od 40 godina. Prije nekoliko godina, brend je proširio svoju djelatnost na dizajniranje naočara i od tada stvara prelijepe klasične kolekcije naočara za muškarce i žene.

Godine 1968. Loris Azzaro je postigao veliko priznanje u svijetu mode kada je dizajnirao haljinu sa kružnim izrezom i postao dizajner zvijezda kao što su Brigitte Bardot, Sofija Loren i Ursula Andress.

Poznate ličnosti koje redovno možemo vidjeti u Azzaro modnim kombinacijama su Penelope Cruz, Cameron Diaz, Emily Blunt, Anne Hathaway, Eva Longoria, Monica Belluci i mnoge druge.

Kolekcija naočara Azzaro za muškarce i žene predstavlja modernu eleganciju sa jedinstvenim oblicima i stilskim siluetama. Izgled koji Azzaro sa svojom kolekcijom želi da postigne je elegantan i moderan a kombinuje stil, funkcionalnost i glamur.  

Svi okviri su ručno izrađeni u Francuskoj. Najčešće su ukrašeni luksuznim detaljima, kao što su Swarovski kristali.

Azzaro Monica Belluci

Monica Bellucci sa Azzaro top modelom naočara


Napiši komentar

Komentari moraju biti odobreni prije objavljivanja.