Novo u optici i ordinaciji Jovović! Revolucionarna tečnost za meka sočiva – Biotrue

Biotrue je tečnost za sočiva inspirisana biologijom vaših očiju. Ljudsko oko je nevjerovatno – omogućava nam da doživimo svijet oko nas i uživamo u njemu. Način na koji oko funkcioniše je inspiracija za Biotrue rastvor.

Biotrue je dizajniran da funkcioniše poput oka, sa tri inovacije inspirisane biologijom oka. Rastvor ima PH vrijednost prirodnog suznog filma, koristi lubrikante koji se već nalaze u oku i zadržava određene korisne proteine i njihova antibakteriološka svojstva.

Kompatibilan je sa mekim kontaktnim sočivima uključujući i silikon-hidrogel sočiva. Dostupan je u pakovanju od 360ml. Sadrži kaseticu za čuvanje sočiva u rastvoru.

Biotrue donosi sljedeće inovacije:

  • PH vrijednost zdravih suza kreće se u rasponu od 7.3 do 7.7. Biotrue ima jedinstvenu formulu kojom stvara upravo pH vrijednost prirodnog suznog filma, omogućavajući prirodne uslove za funkcionisanje oka.
  • Biotrue sadrži lubrikante koji su sastavni dio oka. Hijaluron koji se nalazi u rastvoru privlači molekule vode, oblaže sočiva i stabilizuje suzni film. Čak i nakon 20h, visok nivo hijalurona ostaje i na hidrogel i na silikon-hidrogel sočivima čime se obezbjeđuje cjelodnevni komfor.
  • Do sada, svi rastvori su bili dizajnirani da neutrališu i uklone proteine. Sada se, po prvi put, drugačije gleda na akumuliranje i upravljanje proteinima. S obzirom da su određeni proteini sastavni dio prirodnog odbrambenog mehanizma oka, smatra se da njihova akumulacija može biti korisna. Na tom konceptu zasniva se i Biotrue rastvor, zadržavajući lysozyme koji ima prirodnu antibakterijsku ulogu. Biotrue ima više lysozyma nego svi ostali rastvori za održavanje mekih kontaktnih sočiva.
  • Biotrue ima dvostruki sistem dezinfekcije (PHMB -Polyhexamethylene Biguanide +PQ-1 – Polyquaternium-1) koji obezbjeđuje odličnu dezinfekcionu efikasnost protiv bakterija, fungi i Acantamoebe.

Probajte rastvor Biotrue i uživaćete u nošenju vaših kontaknih sočiva više nego ikada do sada. Korisnicima kontaktnih sočiva Biotrue omogućava prirodan osjećaj, cjelodnevni komfor i dugotrajnu čistoću sočiva.


Napiši komentar

Komentari moraju biti odobreni prije objavljivanja.