Novo u optikama Jovović: Eyewear by David Beckham kolekcija

 

David Beckham je dizajner kolekcije bezvremenskih okvira napravljenih od najfinijih materijala. Njegov zahtjevan ukus i oko za detalje spojili su izuzetnu savremenu estetiku sa tradicionalnim zanatstvom. Brend odražava Davidovu viziju, uz stalnu posvećenost kvalitetu.

Eyewear by David Beckham kolekcija spaja čiste, savremene linije sa tradicionalnim dizajnom kako bi stvorila “bezvremenski“ izgled i utisak.

Istaknutu kolekciju oživio je italijanski proizvođač luksuznih naočara Safilo, koji među svoje klikente ubraja Dior, Fendi i Givenchy. 

Sunčane naočare David Beckham osiguravaju maksimalan kvalitet vida, zahvaljujući vrhunskim staklima, uključujući polarizovana stakla, savršeno pogodna za aktivan životni stil jer štite oči od intenzivnog odsjaja sunca; narandžasta stakla koja obezbjeđuju kristalno čist vid u svim uslovima, bilo u oblačnim danima ili u zatvorenom; fotogrej stakla, sposobna da prilagode nivo nijanse kako se mijenjaju uslovi svjetlosti, omogućavajući tako upotrebu od jutra do mraka, gdje god da se nalazite, bilo kojim povodom.

Naočare David Beckham Collection odlikuju se prepoznatljivim Talismanom, ikoničnim detaljem koji crpi inspiraciju iz krila ptice i simbolizuje moć, zaštitu i slobodu, dizajniran da bude vidljiv sa prednje i bočne strane naočara kao prepoznatljiv karakter naočara David Beckham, dok se DB monogram nalazi na staklu.

 

Predstavljamo vam šest top modela iz kolekcije za proljeće/ljeto 2021:

 

Sve naočare nađite na našem online shopu ovdje.

Napiši komentar

Komentari moraju biti odobreni prije objavljivanja.