Povedi sebe u nove visine sa Versace naočarima

Versace je čuvena italijanska luksuzna modna kuća koju je osnovao Djani Versace 1978. godine. Djanijeva hrabrost i kreativnost omogućili su da ujedini visoku umjetnost i savremenu kulturu i dovede svoje ime i brend do međunarodne slave. Tokom godina brend je postao jedan od omiljenih među poznatim ličnostima, pogotovo glumcima, rock i pop zvezdama i super modelima. Nakon njegove smrti 1997. godine njegova sestra Donatella preuzima ulogu dizajnera kompanije i postaje odličan primer nasljednice jer uspijeva da održi duh brenda živim.

Donatela Versace je jednom rekla: „Dizajn je povezan sa snovima i tjeranjem drugih da sanjaju. Ova izjava je prava demonstracija revolucionarne snage stila i njegove sposobnosti da se mijenja bez ograničenja.

Versace se dakle odlikuje snagom karaktera, inovativnom upotrebom novih, neočekivanih materijala i različitim stilovima inspiracije i performansi. Logo Versace kompanije je Meduza iz grčke mitologije koja je privlačila ljude da se zaljube u nju i ‘više im nije bilo povratka’.Tako je i brend Versace do dan danas omiljen medju svjetskom elitom, zvijezdama, glumcima, super modelima. Versace naočare namenjene su muškarcima i ženama koji vole glamur i modu, i ne plaše se da budu drugačiji i primijećeni. Seksipil, prefinjenost, inovativni moderni dizajn Versace naočara su samo neke od karakteristika koje ih stavljaju na sam vrh modne scene u svijetu.

Versace naočare za sunce iz nove kolekcije crpe inspiraciju od antičke grčke i rimske mitologije do ‘Pop Art’ pokreta i Endija Vorhola. Naočare za sunce su uglavnom napravljene od acetata i metala i mogu se pohvaliti raznim stilovima sa akcentom na staklima i sjajnim detaljima i ogromnim okvirima koji odišu glamurom. Najnoviji asortiman uključuje uključuje jedinstvene Medusa i Greca detalje na ručicama.

Nova Versace kolekcija sunčanih naočara će Vas oduševiti. Otkrijte nove glamurozne, luksuzne modele sunčanih naočara koje su prikazali ovom kolekcijom.

Versace kolekcija sunčanih naočara je prepoznatljiva, sa naočarima dostupnim u uniseks dizajnu za sve one koji žele da izraze svoju snagu, samopouzdanje i jedinstvenost kroz hrabar i prepoznatljiv lični stil.

Kao opšta slika svega što je uzbudljivo i raskošno, Versace je preneo progresiju stilova vođenih maštom koji kombinuje poznate oblike naočara ove renomirane dizajnerske kuće sa suptilnostima modernog stila, omogućavajući svakome ko nosi Versace da modni stil podigne više nego ikada.

Versace naočare su savršeni modni detalj koji odgovara svima koji vole luksuz.

Atraktivne i glamurozne

Izdvajamo sunčani model geometrijskog oblika, napravljen od najkvalitetnijeg acetata u crnoj boji, sa zlatno žutim ručicama. "Greca" naočare su dizajnirane za sve dame koje vole da budu u centru pažnje. 

Seksipilne i prefinjene Medusa Stud Squared

Klasičnog četvrtastog oblika i punog masivnog acetata ove naočare definitivno ističu Vaš stil i prefinjenost. Elegantan model sa ručicama koje pokrivaju vaš profil ali privlače pažnju sa zlatno crnim Medusa ukrasom. Sa njima postižete efekat klasike, ženstvenosti i elegancije

Upečatljive avijatorke Vintage Icon

Treći model koji biramo je "Vintage Icon" unisex model, dizajniran za sve sa stilom koji žele da se istaknu na svakom mjestu. Okvir je napravljen u kombinaciji crne i zlatne boje sa detaljima, sa jedinstvenim mostom. Metalne ručice u zlatnoj boji krasi Meduza kao prepoznatljiv logo brenda.

 

Sve dostupne modele možete vidjeti ovdje.


Napiši komentar

Komentari moraju biti odobreni prije objavljivanja.