Ray-Ban kampanja za 2021

Svjetlost je ponekad neuhvatljiva. Nekad smo okupani u sunčevim zracima a nekad je sve što dobijemo samo nekoliko zraka sunca. Ali mi smo tragači za suncem i slavimo svjetlost, čak i u najmračnijim trenucima. Imamo svoj Ray-Ban i spremni smo da pobijedimo. Krenuli smo.

Rayban kampanja 2021

Vrijeme praznika je vrijeme da budete vjerni sebi. Ray-Banova nova kampanja 'You’re On', slavi život proživljen u trenucima, u slikama autentične, nesputane radosti. Snima spontane trenutke iskrenog ponašanja, proživljenih kao najautentičnija verzija vas samih.

Kampanja prikazuje dva igrača koji igraju fliper, dajući sve od sebe, nesvjesni svog okruženja.  Danas su ljudi uvijek pred očima drugih, uslovljeni da preispitaju svoj život, a ne da žive u trenutku. Protagonisti kampanje sa svojim Ray-Ban naočarima, iskreni su i uživaju u trenutku bez obzira ko ih gleda. Nošenje Ray-Ban-a daje vam samopouzdanje da živite svoj najbolji život. Čak i kada se osjeća da čitav svemir to gleda. Čak i u najmračnijim vremenima, krenuli ste.

Proslavljajući Ray-Banovu bezvremensku suštinu, kampanja sadrži kultne naočare koje su autentičnije nego ikad. Oktogonalne naočare nas vraćaju u prošlost, radosni slobodni duh 60-ih i 70-ih, sa svojom geometrijom i izražajnosti. Povratak iz Ray-Ban arhiva, one su stvorene za to da budete jedinstveni i objema rukama uhvatite život.

Direktno iz 90-ih, Frank ima originalne boje i vintage zlatni Ray-Ban logo. Lagani metalni okviri stvoreni su za zabavu i kreativnost, i vi birate ono što želite biti. Wayfarer, koji datira iz 50-ih, vole sanjari, avanturisti i legende pop kulture. Elegantan, kvadratni oblik, izrađen od acetata i dostupan u raznim bojama, kreira savremeni stil.

Ne možete predvidjeti svjetlost. Ali sa Ray-Banom je uvijek možete uhvatiti. Živite svaki dan za trenutak. Krenuli ste.


Napiši komentar

Komentari moraju biti odobreni prije objavljivanja.