Top 15 najvećih trendova sunčanih naočara za 2021. godinu

Od samog početka početka 2021. godine čekamo bolju situaciju sa koronom i prihvatamo energiju koju donosi ova godina, kako u raznim sferama života, tako i u modi. Konačno su COVID-19 mjere popustene, i možemo da uživamo u prelijepim toplim danima.

Sada je vrijeme da otkrijete najveće trendove za 2021. godinu i vidite koji su kao stvoreni za vas.

Naočare su veoma lične, količine modela su ograničene i često su unikati. To je modni dodatak koji u potpunosti predstavlja vaš stil i osvježava vaše odjevne kombinacije.

Istorijski gledano, moda odražava stanje u društvu i pokazalo se da se ni ova godina ne razlikuje. Trendovi naočara fokusiraju se na balans noviteta, ‘statement’ naočara i malo drugačije klasike u okviru pandemije koja nas je zadesila. Dizajneri su unaprijedili bezvremenske naočare iz proteklih godina i stvorili potpuno novi, nevjerovatan dizajn. Sigurni smo da ćete u našoj kolekciji pronaći naočare koje su kao stvorene za vas.

U 2021. razmislite o klasičnom ‘cat-eye’ modelu, ali uz moderne nadogradnje kao npr. uglastijeg oblika ili avijatorke sa svijetlim ili obojenim staklima. Na modnim pistama smo uglavnom vidjeli šarm iz 70-ih sa retro inspirisanim modelima.

Od naočara u bojama koje momentalno dižu raspoloženje, do XXL naočara pa sve do suptilnih retro izduženih naočara, otkrivamo vam trendove naočara koji će biti primijetni svuda ove sezone - i još bolje, one koje sada možete da kupite u našim optikama.

Prijavite se na našu mailing listu i preuzmite našu e-knjigu na 32 strane, u kojoj ćete vidjeti 15 glavnih trendova naočara za 2021. i naočare koje spremno čekaju na vas u našoj optici.


Napiši komentar

Komentari moraju biti odobreni prije objavljivanja.