Yves Saint Laurent naočare SS23

Saint Laurent modna kuća je poznata po svom luksuznom i sofisticiranom dizajnu, koji ističe individualnost nosioca. Njihove kolekcije su poznate po kvalitetnim materijalima i preciznoj izradi, a svaki komad nosi karakteristične detalje koji odražavaju prepoznatljiv stil kuće.

 

Ekskluzivni modni brend je osnovao Yves Saint Laurent 1961. godine, i on je medju prvima predstavio koncept luksuza prêt-à-porter. Kolekcija SS23 odiše duhom sedamdesetih godina, donoseći moderne interpretacije retro elemenata.

Ženske naočare za sunce su hrabre i izražajne, dok muške kolekcije kombinuju metalne i 'ivory' detalje sa strogoćom geometrijskog dizajna. Saint Laurent logo se prikazuje u jednostavnoj verziji YSL, a pojavljuje se u neutralnoj paleti, punoj intenzivnih nijansi, a najviše u zlatnoj, pružajući mogućnost izbora između jednostavnih i sofisticiranih verzija. Paleta boja je intenzivna i nevremenska, stvarajući snažan vizuelni utisak.

Jedan od naših omiljenih modela je 'Kate' koji imamo u čak četiri nijanse.

 

Ženske naočare za sunce naglašenih i velikih volumena, prožete su notama sedamdesetih. Novi modeli Saint Laurent igraju se oblikom i strukturom, sa oversized, transparentnim i cat eye modelima, geometrijskim linijama, fenomenalnim materijalima i detaljima u zlatnim nijansama.

Jerry model možete vidjeti ovdje.

 

 Saint Laurent crne naočare možete pogledati ovdje.

Jedan snažan osjećaj individualnosti, sa različitim stilovima obogaćenim rafiniranim oblicima i emblematskim detaljima, inspiriše novu kolekciju Saint Laurent SS23 kuće visoke mode. 


Napiši komentar

Komentari moraju biti odobreni prije objavljivanja.